80s Christmas Bash med VHS Vision

80s Christmas Bash med VHS Vision


VHS Vision & Bio Rio presenterar 80s Christmas Bash! En helkväll i 80-talets tecken! Vi visar 80-talsklassikern Gremlins på bioduken och efter det kör Midnight Danger 80-talsdoftande synthwave live på scenen. Kvällen avslutas med VHS Vision DJs och häng i baren fram till midnatt.


GREMLINS
Billy får en underbar julklapp av sin pappa. Det är världens sötaste, gulligaste och kramgoaste husdjur - en mogwai! Det är dock tre skötselråd som Billy måste komma ihåg: håll honom borta från vatten, låt honom inte bländas av starkt ljus och viktigast av allt hur mycket han än skriker, gråter och ber - mata honom aldrig efter midnatt.

VHS VISION
VHS Vision är en klubb som håller till nere på Debaser Strand. Klubben är en hyllning till det klassiska formatet VHS och retrokultur i stort. Det spelas bara synthwave på klubben som är en musikgenre inspirerad av 80-talets filmsoundtrack.

MIDNIGHT DANGER
Ett nytt tillskott inom synthwavesfären. Tänk er soundtracket till en dystopisk actionfilm i sann 80-talsanda och blanda det med coola synthmattor och rockiga gitarrer. Kör allt genom ett neonskinande nostalgiskt filter så har ni Midnight Danger. Lyssna: http://spoti.fi/2zJpFX5

 

PROGRAM 
18.00 Salongen öppnar - musik & bar 
19.00 Filmstart: Gremlins 
21.00 Live: Midnight Danger 
00.00 Midnatt - biografen stänger 


När: 21 decemer fr 18.00 till midnatt - Filmstart kl 19.00 - Men festen börjar 18!! 
Biljett: 150 kr 

 


Spelschema

Inga tider schemalagda