Filmfrukost: VHS Vision & The Thing


BILJETTER FILMFRUKOST- SLUT!
BILJETTER FILMFIKA - FÅTAL FINNES (läs mer nedan)!

VHS Vision & Bio Rio presenterar en Filmfrukost med 80-talklasikern The Thing på bioduken. Robert Parker inleder morgonen live på Rios scen och har plockat med sig sina synthar för att framföra retrodoftande synthwave. Ta med frukostbickan in i biosalonen och avnjut en söndagsmorgon i sann 80-talsanda. 

 

THE THING
Science Fiction/Skräck.
En grupp amerikanska forskare i Antarktis undersöker förödelsen efter att den norska bas som de var grannar med blivit förstörd och de till synes galna norrmännen tagit sitt eget liv. Det visar sig snart att de norska forskarna blivit attackerade av en "Sak", en varelse som likt ett virus tar över allt den kommer i kontakt med och förvandlar det till del av sig självt. The Thing kan även kopiera röster, minnen och utseende. En klaustrofobisk och paranoid mardröm börjar då ingen av forskarna kan lita på varandra och ingen vet vem eller vilka The Thing tagit över. Dessutom måste de hindra att vareslen lämnar polarstationen då den troligen kommer att ta över allt liv på planeten.

Filmen är löst baserad på en novell av John W. Campbell Jr som i sin tur filmades redan på 1951 som "Fantomen från Mars". Carpenters version har blivit en stark kultfilm som både skälldes ut av kritikerna och kultförklarades av fansen när den kom. Är man en sann science fiction- eller skräckälskare så är den här gamla godingen ett måste.

Regi: John Carpenter Land: USA (1982) Skådespelare: Kurt Russell, David Clennon, Keith David Längd: 109 minVHS VISION
VHS Vision är en klubb som håller till på Bar Brooklyn nere på Debaser Strand. Klubben är en hyllning till det klassiska formatet VHS och retrokultur i stort. Det spelas bara Synthwave på klubben som är en musikgenre inspirerad av 80-talets filmsoundtrack.


ROBERT PARKER
Ett av de största inom Synthwave-sfären. Har turnerat jorden runt. Morgonen till ära har han plockat med sina synthar och kommer framföra några låtar i salongen innan filmen börjar. Missa inte denna unika spelning!

 

Frukost
Beställer du biljett till Filmfrukost ingår en frukostbricka som du äter i biosalongen till filmen. Frukostpaket består av vegetarisk frukostfralla med ost & grönt, yougurt med husets müsli, äppeljuice, frukt, kaffe eller te. Om vegansk frukost eller specialkost önskas, maila: info@biorio.se. När filmfrukostpaketen är slut släpper vi Filmfika (kaffe/te och kaka).

Biljetter filmfrukost begränsat antal (bio + frukost): 180 kr   SLUT!!
Biljetter filmfika (bio + kaffe/te & småkaka): 130 kr > köp via länk nedan! 

Obs! För att vara garanterad frukost måste du förköpa din biljett. Frukosten serveras från kl 10. Salongen är onumrerad, kom i tid.


Spelschema

Inga tider schemalagda