Panoramica: Jesús


DRAMA Jesús är en 18-årig chilenare som söker sin identitet. Han dansar med en koreansk popgrupp och umgås med vänner i Santiagos parker. Sedan mammans död bor han med sin pappa Héctor i en lägenhet, där tv och tystnad har ersatt kommunikation. En kväll öppnar Jesús upp sig för sin pappa och erkänner att han varit inblandad i något dramatiskt. Det leder till att de för första gången blir tvungna att verkligen kommunicera med varandra.

 

OBS: Filmen visar bilder av våld

 

Trailer:JESÚS

 

Regissör: Fernando Guzzoni / Land: Chiel / Språk: Spanska / Text: Svenska / ngd: 85 min / År: 2016

 

Filmen visas som en del av PANORAMICA- Stockholms latinamerikanska filmfestival, 20 till 24 september. Tema för årets festival är (o)rättvisas om genomsyrar programmet. Festivalen invigs med filmen Neruda av Pablo Larraín på Bio Rio.

Totalt visas 19 filmer, ett kortfilmspaket och ett retrospektiv tillsammans med Cinemateket på biograferna Bio Rio, Zita Folkets Bio och Klarabiografen. 

 

Biljettinfo:

Filmbiljett 80 kr

Årskort 20 kr

OBS! Kortet är obligatoriskt och person­ligt. Visas upp tillsammans med biljett vid varje föreställning. Års­kortet gäller till och med augusti 2018 och kan köpas vid festivalkassan vid respektive biograf.

 

För hela programmet klicka HÄR


Spelschema

Inga tider schemalagda