SM i Ordvitsar 2017

SM i Ordvitsar 2017


BILJETTSLÄPP 30 JAN KL 10!

Sveriges tröttaste tävling fortsätter! Förra året vanns tävlingen av Örebrosonen Tobbe Ström. Nu ska han försöka försvara titeln mot en ny bunt ordvitsare som ger sig in i kampen om den åtråvärda titeln.


Detta är det 9:e året tävlingen arrangeras. Tre kvaltävlingar i Stockholm, Malmö och Göteborg leder till den stora finalen i Malmö den 18:e mars! Kom och ta del av denna traditionella tävling, skratt garanteras. Biljetterna släpps 30 jan och brukar gå åt snabbare än blixten. Eftersom vill att så många som möjligt ska få plats kommer sittningen i salongen var onumrad och i långbänk i stolsraderna. 

I kvaltävlingen i SM i Ordvitsar kallas första ronden FREESTYLE-RONDEN, där får varje tävlande framföra två minuter ordvitsar. Publiken röstar med röstsedlar vilka fyra favoriter går vidare till semifinal. Semifinalronden, kallad RAPIDWORD, visas en bild på bioduken. Utifrån bilden ska de tävlande dra varannan ordvits till en inte kommer på någon mer ordvits eller tvekar för länge. Vinnaren går vidare till en finalrond. De två bästa från Semifinalen möts nu i en final, SPEEDVITS, där de utkämpar en duell som liknar Semifinalronden, men med varierande bilder. I finalen får de två bästa från varje kvaltävling åka till FINALEN på Bio Spegeln i Malmö den 18 mars. Där möts alltså de 6 (+1) bästa från kvaltävlingarna. Finalen utkämpas på samma sätt som kvaltävlingarna. Förra årets vinnare är direktkvalad till finalen. 

Program
20.00 Förhäng i Rios bar & bistro
20.30 Start SM i Ordvitsar del 1 
21.15 Paus 
21.45 SM i Ordvitsar del 2 
22.30 Slut 

Vill du vara med och tävla?
Gå in på www.smiordvitsar.se och följ anvisningarna. SM i Ordvitsar arrangeras av humorgruppen Mitt i Smeten tillsammans med biograferna Bio Rio, Bio Roy och Bio Spegeln.

Datum: 15 mars kl 20.30, förhäng i Rios bar & bistro fr 20.00, biljettsläpp 30 jan kl 10
Biljetter: 180 kr (inga rabatter, endast köp)


Spelschema

Inga tider schemalagda