Sound of Music Sing-along

Sound of Music Sing-along


 


The hiiills are aliiiiiiive!!! Efter Grease och Hair kör vi nästa storslagna musikal i filmhistorien. Sjung och fira in (ut!?) våren tillsammans med Maria, kaptenen och alla de förtjusande von Trapp-barnen i en av tidernas folkkäraste filmer, underbara Sound of Music. Vi har allsångsledare Lena Granath (rutinerad Sound of Music-artist från Göta Lejon) på plats som värmer upp publiken, och hjälper oss att ta i när det behövs. Kom i god tid! En timme innan delar vi ut sångtexter och du kan komma i den rätta stämningen i bistron/baren. Paus i mitten av föreställningen för att vila stämbanden.

Sound of Music är en hjärtevärmande berättelse, baserad på en sann historia, som blivit den mest populära familjefilmen någonsin. Julie Andrews lyser upp rollen som Maria, den livfulla unga kvinnan som lämnar klostret för att bli guvernant åt kapten Trapps sju barn. Han är en enväldig änkeman vars stränga regler inte tillåter något utrymme för musik och skratt. En tidlös klassiker med några av världens mest älskade sånger.

Uppvärmningen står Lena Granath för. Lena jobbar som musikalartist/sångpedagog. Ett av hennes första jobb var som nunna i Sound of music på Göta Lejon. Det blev ca 440 föreställningar under åren 1995-1997 med Carola och Tommy körberg i huvudrollerna. Filmen visas med engelsk text, men vi delar även ut sångtexter på plats. Dyk gärna upp i tid för att ta något gott och komma i den rätta stämningen i vår mysiga bistro & bar. Eller varför inte en helkväll med mat!  Boka bord HÄR.  


Presenteras i samarbete med ABF Stockholm. 

 

Regissör: Robert Wise | Skådespelare: Christopher Plummer, Peggy Wood, Eleanor Parker, Julie Andrews, Richard Haydn | Land: USA (1965) | Längd: Ca 3 h 45 min inkl sånguppvärming och paus | Biljetter: 150 kr (inga rabatter) | Visas: Tor 25 maj kl 18 & sön 28 maj kl 16 - mingel från en timme innan föreställningsstart 


Spelschema

Idag 25 maj

18:00

sön 28 maj

16:00

10 juni

20:00