Halloween-Bio: The Evil Dead

Halloween-Bio: The Evil Dead


HALLOWEEN - och mörktet sluter sig kring Bio Rio och stranden i Hornstull. Science Fiction-Bokhandeln är på plats och har valt ut två nyrestaurerade skräckklassiker: The Evil Dead & Suspiria. Bio Rio har tagit skepnaden av The Book of the Dead och uppmuntrar publiken av vara delaktiga - mest kreativa utklädnaden prisas. Filmisk skräckfull musik & bar fr 17.00 och kvällen lång. Ta farväl av dina nerver..

THE EVIL DEAD - filmstart 20.30 
Den kallas The Book of the Dead. I åratal har den legat gömd, skyddad för eftervärlden. Om någon läser upp besvärjelserna ur den frigörs en ondska aldrig tidigare skådad. Nu har fem ungdomar hittat boken. Någon har just öppnat första sidan. Evil Dead är en milstolpe i skräckhistorien som gav upphov till två uppföljare - och drösvis med plankningar. Nu visar vi den äntligen nyrestaurerad på vår bioduk. 

Evil Dead är en milstolpe i skräckhistorien som gav upphov till två uppföljare - och drösvis med plankningar. För 22-årige Sam Raimi innebar den steget in bland de stora, som regissör till storsuccéer som Darkman och Spiderman. Nu visar vi den äntligen nyrestaurerad på vår bioduk. Ta farväl av dina nerver!


Regi: Sam Raimi | Skådespelare: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor | Land: USA (1981) | Språk: Engelska | Längd: 1 tim 25 min | Åldersgräns: 15 år | Biljetter: 130 kr (inga rabatter) | Visas: 31 okt kl 20.30

 

SUSPIRIA - filmstart 18.15 
Dario Argentos fantastiska klassiker visas 4k-restaurerad. Ovetande om vad som komma skall anländer Suzy Bannion till prestigefulla balletskolan Tanz Dance. Det är sent på kvällen, mitt i ett åskoväder, och hon möts av att en skräckslagen student flyr skolan. När terminen väl kommit igång dröjer det inte länge innan Suzy inser att något är fel, och hennes tid på akademien blir till en övernaturlig mardröm kantad med en rad mystiska mord... 

Mer om Suspira & Biljett >> HÄR


BISTRO RIO
Är du sugen på att äta något i bistron under kvällen? Läs mer om aktuell meny och hur du bokar bord HÄR.


KVÄLLENS PROGRAM

17.00 Bar & DJ - hela kvällen
18.15 Suspiria 4k
20.30 Evil Dead

 


Spelschema

Inga tider schemalagda