Rio söker restaurangchef

Rio söker restaurangchef


Biografen Rio söker restaurangchef

Rio är en genuin biograf och kulturarena i Hornstull med egen bistro och bar. Biografen visar aktuell kvalitetsfilm, livesänd scenkonst och har en bred verksamhet med evenemang och konceptvisningar. Sedan 2015 driver vi vår egen vegetariska bistro med bar och kafé. Bistron har lunchservering och kvällssittningar och erbjuder flera matkoncept till vår biopublik, som Filmfrukost, Scenmåndag och serverade filmvisningar i biosalongen med mat från Biomenyn.

Nu söker vi en restaurangchef som leder och planerar arbetet med bistron. Du har ett nära samarbete med vår kökschef som planerar upplägget i köket. Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för den dagliga driften av verksamheten. Både dag- och kvällspass förekommer. I restaurangchefens arbete ligger administrativa arbetsuppgifter samt arbete i driften. Restaurangchefen rapporterar direkt till biografens verksamhetschef.

  • Helhetsansvar. Övergripande ansvar för bistroverksamheten som inkluderar bar, café och matservering.
  • Restaurangchefen har att tillsammans med verksamhetschefen ansvara för att utveckla Bistrons verksamhet.
  • Ansvar för att uppnå budget- och försäljningsmål för bistroverksamheten.
  • Ansvara för att driften av bistron fungerar smidigt och skapar tillförlitliga rutiner för verksamheten.
  • Leda och fördela arbetet på bistron, vilket även inkluderar personal i biokassan.
  • I arbetet ingår att arbeta i driften.
  • Restaurangchefen är ”ansiktet utåt” och ska garantera kvalitet.
  • Säkerställa att standard och rutiner inom hygien, hälsa, säkerhet och miljö efterföljs.
  • Introducera och handleda nya medarbetare.
  • Ansvara för schemaläggning, rekrytering och personalfrågor.
  • Ansvara för inventeringar, beställningar och leverantörskontakter.
  • I övrigt på arbetsplatsen förekommande arbetsuppgifter.

Kompetenskrav: Relevant utbildning eller motsvarande. Flerårig erfarenhet av liknande ledarroll inom restaurang/café. Du ska ha vana vid administrativt arbete, samt kunskap och erfarenhet av att arbeta med mat och dryck.

Personlighet: Du ska vara en stark förebild som skapar en arbetskultur där egna initiativ uppmuntras. En stor fördel är om du kan leda genom att inspirera och skapa glädje. Du ska vara tydlig och kommunikativ, samt ödmjuk och prestigelös.

Tjänsten är heltid och tillsvidare.
Tillträde omgående.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma af Geijerstam, 0704-645617.

Sista ansökningsdag är 25 oktober, men ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till kontakt@folketshusochparker.se.
Ange ”Restaurangchef” i ämnesraden.


Spelschema

Inga tider schemalagda