Opera: Norma

Opera: Norma


Mets säsongsöppning är Bellinis bel canto-opera, med Sondra Radvanovsky i sin paradroll. Folkets Hus och Parker livesänder Norma från Metropolitan i New York. 

>>> Publiktryck! Våra tre visningar av Norma är nästan utsålda, vi lägger därför in en extra repris 6/11 kl 18.00 

Säsongen inleds med en nyuppsättning av Norma, med Sondra Radvanovsky i titelrollen , en roll som hon hyllades för på Met 2013, liksom vid Canadian Opera Company, San Francisco Opera, Bayerische Staatsoper Gran Teatre del Liceu och Lyric Opera of Chicago.

Därmed är hon en av världens ledande uttolkare av den ikoniska rollen. Joyce DiDonato är Normas kollega och konkurrent Adalgisa, Joseph Calleja är Pollione och Matthew Rose spelar Oroveso. Carlo Rizzi dirigerar och Sir David McVicar regisserar den nya uppsättningen.

Presscitat:
”The greatness of this Bellini opera came through in scene after scene” - New York Times

"Sondra Radvanovsky and Joyce DiDonato triumph in a new Norma” - Huffington Post

"Radvanovsky achieved ultimate prima donna status last night” - New York Observer

”The chorus alone could power an aircraft carrier” - New York magazine

"Bravos and bravas showered the performers” - Vogue


I rollerna:
Sondra Radvanovsky, Joyce DiDonato, Joseph Calleja, Matthew Rose

Dirigent: Carlo Rizzi
Regi: Sir David McVicar
Scenografi: 
Robert Jones
Ljusdesigner:
Paule Constable
Koreografi: Moritz Junge

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 30 min

Visas: Live 7 okt kl 19.00.
Repris: 9 okt kl 14.00, 10 okt kl 18.00 och 6 nov kl 18.00

Biljetter: 320 kr för liveföreställning och 290 kr för reprisföreställning (prishöjning pga att Met höjt avgifterna med 20 kr).
Rabatter: Ungdomar under 26 år ges 25% rabatt. 
Rios operapaket: Vi erbjuder en mängdrabatt vid köp av biljetter till Metropolitan säsongen 2017/2018. Vid köp av minst sex biljetter, erhålles en biljett gratis (den billigaste). Detta erbjudande är personligt och erhålles i kassan då du köper biljetterna vid ett och samma tillfälle. Köper du biljetter på nätet - ta med dig biljetterna till kassan för att erhålla rabatten i efterhand. 

Biljettregler: Bokade biljetter ska vara betalda senast 2 veckor efter genomförd bokning. OBS: Mellan den 19-21 maj går det enbart att KÖPA biljetter.
Läs mer om biljettregler för Live på bio HÄR.

Mat & dryck innan föreställning?
Välkommen till Bistro Rio! Boka bord för sittning i vår bistro eller ta något litet i baren innan föreställning. Det går bra att boka bord från kl 17, eller komma på drop in. På plats kan du förbeställa mat & dryck till paus. Läs mer och boka bord i bistron HÄR.
Spelschema

Inga tider schemalagda