Teater: War Horse

Teater: War Horse


STORT PUBLIKTRYCK! EN SISTA FÖRESTÄLLNING AV WAR HORSE DEN 15 MAJ! 

Vi visar en efterlängtad repris av War Horse från National Theatre i London. Sedan premiären 2007 har pjäsen blivit en stor internationell succé, och trollbundit flera miljoner teaterbesökare världen runt. Föreställningen är inspelad och textas på svenska.


Pjäsen bygger på Michael Morpurgos bästsäljande roman, och är bearbetad för teatern av Nick Stafford. War Horse tar publiken med sig på en fantastisk resa genom ängarna på landsbygden i Devon till skyttegravarna i första världskrigets Frankrike.

Pjäsen är ett uppfinningsrikt, starkt gripande och fantasifullt dramafyllt av medryckande musik och sånger. I centrum står de otroligt verklighetstrogna, fullskaliga häst-dräkterna/dockorna skapade av sydafrikanska Handspring Puppet Company, som blivit till frustande, galopperande, framrusande hästar för scenen.

Recensioner:
"Om ett teaterstycke någonsin kunnat kallas magiskt, så är det War Horse" - Evening Standard

Genialiskt är inte ett för starkt ord för att beskriva denna makalösa uppsättning" - Daily Telegraph

”Så uppiggande att man blir lycklig av att leva" - The Times

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim (inkl 1 paus)
Visas: 20 feb 2017 kl 19 och 15 maj kl 19
Biljetter: 220 kr (ungdomar under 26 år ges 25% rabatt och med Scenpass ges 10% rabatt).
Bokade biljetter ska vara betalda senast 2 veckor efter genomförd bokning. Läs mer om biljettregler för Live på bio HÄR.

 

SCENMÅNDAG -Sätt guldkant på måndagarna i Rios Bistro! 
Måndag är Rios scenkonstdag när bion och bistron bjuder in till scenkonst på bioduken och specialkomponerad meny bestående av dryck (öl/vin/bubbel), en mellanstor varmrätt och en dessert till mycket förmånligt pris. Sittning i Bistron från kl 17. Varmt välkommen! Läs mer och boka bord HÄR.


Spelschema

15 maj

19:00